Keurslager Somers

Keurslager SomersKlik op de afbeelding voor meer info

Over ons

Keurslager Somers, tot uw dienst!

Ben Somers zette zijn tanden reeds vroeg in het vlees. Als 13-jarige leerde hij de knepen van het vak zowel op als naast de schoolbanken. Hij leerde de stiel van kindsbeen af in het atelier waar hij nu zaakvoerder is. Hij behaalde het diploma Slager-Spekslager-Traiteur en doorzwom nog enkele wateren, waar hij veel ervaring opdeed.

Na het overlijden van Dennis Van Oystaeyen, meester keurslager van het eerste uur en de man die hem de knepen van het vak leerde, nam Ben het roer over in april 2010. Hij wordt bijgestaan door zijn echtgenote Agnes en een team van 5 gediplomeerde slagers, een kok met meer dan 25 jaar ervaring en winkelbedienden die u met de glimlach door de slagerij loodsen.

In 2012 werd de winkel omgetoverd tot een culinaire parel om de klanten nog vlotter en beter ten dienste te kunnen staan.

In 2014 werden onze chipolata’s bekroond met de prestigieuze Kristallen Kroon, een vakwedstrijd van de Belgische Keurslagers voor het beste huisbereid product. Met enige fierheid durven wij te zeggen dat we de beste chipolata’s of dunne worsten van Vlaanderen kunnen aanbieden.

In 2015 hebben wij het certificaat van "Autocontrole in de Slagerij" behaald. Dit wil zeggen dat we de strengste normen hanteren in onze productieprocessen. Gaande van controle van leveringen, hygiëne, communicatie in verband met allergenen, temperatuurbeheersing,…

Sinds begin 2016 bieden wij ook een vers visassortiment aan. Naar de toekomst toe zullen we dit nog verder ontwikkelen.

In 2018 mochten wij opnieuw de Kristallen Kroon ontvangen, dit keer voor onze huisbereide hespenworst. Wij zijn trots op deze prestatie, net als we trots zijn op onze producten. Wij zijn dankbaar aan de vereniging van Belgische Keurslagers en zien dit als motivatie om onze klanten dezelfde smakelijke kwaliteit te blijven aanbieden.

Ben, Agnes en hun team willen tegemoet komen aan de wensen van de klanten en staan steeds tot uwer beschikking om het lekkerste op uw bord te toveren. Of het nu gaat om de dagelijkse kost, de zomerse barbecue of een gezellig samenzijn met vrienden en/of familie.